Handelsbetingelser

GENEREL INFORMATION

 

Last Season On Sale
www. lastseasononsale.com
+45 20 40 43 03 (Åbningstider er mandag til fredag 9-16)
info@lastseasononsale.com

Har du problemer med vores website eller med at bestille, kontakt  venligst vores kundeservice

Last Season on Sale er en online markedsplads, der forbinder sælgere med købere, hvorfor LSOS  ikke er sælger. Det er vores samarbejdsbutikker, og ikke lastseasononsale.com, som leverer varerne. Vores samarbejdsbutikker er ansvarlige for at gennemføre købet og er kundernes egentlige aftalepart.

BESTIL PÅ VORES HJEMMESIDE

Så nemt bestiller du varer hos os:

 • Vælg de varer, du ønsker at bestille, og læg dem i ”indkøbskurven”.
 • Bestiller du for mere end 600 kr. vil du få gratis forsendelse.
 • Klik på ”gå til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og vælger leveringsform.
 • Bekræft din bestilling ved at trykke på ”køb/bestil” for at gennemføre den. Din bestilling bliver nu videresendt til butikken.
 • Når butikken har godkendt din bestilling, vil du få en bekræftelse på din ordre.
 • Vi trækker først dine penge, når din vare er blevet afsendt fra vores samarbejdsbutik.

BESTILLING

Du kan bestille dine varer hos vores samarbejdsbutikker. Du “bestiller” varerne på vores hjemmeside, og så har butikkerne mulighed for at kunne acceptere eller annullere dit køb. Først når du får en bekræftelse på din bestilling, er den gået igennem som et bindende køb. Der kan være i nogle situationer, at butikkerne ikke har den ønskede vare, og bliver derfor nødt til at annullere din bestilling.

En bestilling som er modtaget på helligdage, vil blive behandlet den følgende hverdag. For at handle på www.lastseasononsale.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling på baggrund af en af de nedenstående situationer, uden at være ansvarlige for erstatninger eller andre omkostninger:

 • Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres
 • Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet
 • Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalings-fejl eller lignende
 • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel

Hvis du er usikker på vores handelsbetingelser, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på kundeservice@lastseasononsale.com , inden du foretager dit køb.

PRISER

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner, og inklusiv moms og afgifter. Omkostninger vedrørende levering kan variere for hver bestilling.

Vi tager forbehold for eventuelle prisfejl, tastefejl og udsolgte varer på vores hjemmeside. Samtidig forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

BETALING

Du kan betale med følgende betalingsmidler på www.lastseasononsale.com:

 • Visa
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • American Express

BETALINGSSIKKERHED

 

Når du handler ved os, foregår det via en sikret, krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at det er 100% sikkert at betale med betalingskort på vores hjemmeside. Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de, hvilket gør det umuligt for andre at opsnappe oplysningerne, som du sender til os.

Vi modtager kun de specifikke oplysninger, som skal bruges til at gennemføre din ordre. Det er på ingen måde muligt, at andre kan få adgang til dine oplysninger, og de bliver heller ikke opbevaret.

BETALINGSPROCEDURE

Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel, før du har modtaget en bekræftelse og din vare er sendt afsted.

KLAGEMULIGHEDER

Har du brug for at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kunderservice på kundeservice@lastseasononsale.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan oprette en klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens online klageportal. Du kan indgive en klage her – http://ec.europa.eu/odr. Angiver du en klage, skal du oplyse vores e-mail info@lastseasononsale.com.

ÆNDRINGER I VORES HANDELSBETINGELSER

Vi gør opmærksom på, at vi til enhver ti kan ændre vores handelsbetingelser.

KONTAKT

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, ønsker hjælp til bestille på vores hjemmeside, eller har brug for at klage, så kan du altid kontakte os på info@lastseasononsale.com.