Hjælp til din butik

Hvad er jeg ansvarlig for som butik?

Som butik på www.lastseasononsale.com er du ansvarlig for at gennemgå retur-, ombytning og reklamationssager. Dit ansvar består af følgende:

 • Modtager du en retur fra en kunde (inden for de 14 dages fortrydelse),  er det dit ansvar at tage kontakt til os på info@lastseasononsale.com. Du skal give besked om refundering til en kunde, hvori du oplyser kundens ordrenummer, navn og e-mail adresse. Således hjælper du os med at få sendt det korrekte beløb til kunden.
 • Modtager du en vare til ombytning, så er det dit ansvar at sørge for at varen kommer retur til dig (bemærk dog, at kunden selv betaler for returforsendelsen). Kunden kan kun sende retur, og hvis kunden ønsker en anden størrelse, farve eller model, kræver det at kunden går ind og bestiller på ny. Det hjælper dig med at holde styr på dit lager, da du ikke selv skal gå ind og trække en vare ud af dit lager. Samtidig hjælper det os med at undgå at skulle udbetale et mindre beløb tilbage til kunden f.eks. hvis kunden ønsker en anden model, som er billigere.
 • Får du en reklamation, så er det dit ansvar at vurdere situationen. Du kan vurdere om varen skal repareres, ombyttes, om pengene skal retur eller, om der skal være afslag i prisen. Det er samtidig dit ansvar at sende en mail til kunden om afgørelsen af reklamationen.

Hvornår får jeg mine penge udbetalt?

Du kan forvente op til 30 dage før dine penge bliver udbetalt til din butikskonto. Vi udbetaler beløbet, når de 14 dages fortrydelsesret er gået, således sikrer og sørger vi for, at du ikke skal tilbagebetale penge til os, hvis og såfremt kunden ønsker sin penge refunderet imellemtiden.

 

 

Har jeg brug for en fragtaftale?

Vi anbefaler, at du bruger Shipmondo til at sende pakkerne til dine kunder. Shipmondo (Pakkelabels.dk) er et system, der ikke afhænger af et månedligt abonnement, hvorfor du som butik ikke bliver opkrævet skjulte gebyrer.

Hos Shipmondo afregner de med en fast lav pris pr. label, og du vil dermed kun betale for de pakker du sender. Du kan finde billige forsendelser med bl.a. DAO365, DHL, GLS og PostNord.

Har du allerede en fragtaftale, så er det ikke nødvendigt at du skrifter til Shipmondo.

Hvordan fungerer Shipmondo?

Har du allerede en konto? Så ved du, hvordan Shipmondo fungerer. Men hvis du ikke har, kan du bruge følgende trin til at oprette dig hos Shipmondo.

 1. Gå til hjemmesiden www.pakkelabels.dk
 2. Tryk på “opret gratis konto”
 3. Registrer din butik med følgende oplysninger (navn, adresse, CVR-nummer). Når du er færdig, tryk på  og du bliver sendt til din konto på Shipmondo
 4. Udforsk dit dashboard. Opret en prøveforsendelse. Vælg afsender og modtagerland.
 5. Vælg transportør (Bring, Danske Fragtmænd, DAO, DHL Express, GLS eller PostNord) og hvordan din pakke skal sendes afsted (f.eks. omdeling til privat, erhverv, pakkeshop osv.). Du kan finde forsendelsespriser under “priser og fragtaftaler”.
 6. Vælg “pakkestørrelse” på din pakke og andre services (f.eks. e-mail advisering, SMS advisering, personlig e-mail besked osv.).
 7. Tjek dine afsender oplysninger (dine oplysninger bliver auto-udfyldt)
 8. Indtast din kundes oplysninger (navn, e-mail, adresse, postnummer, by).
 9. Vælg betaling af din forsendelse (betal med saldo eller betal med betalingskort)
 10. Læs din kvittering igennem for din forsendelse