Ombytning & Returnering

OMBYTNING

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke ombytte dine varer på vores hjemmeside. Du har dog mulighed for at returnere din vare og få refunderet dine penge, således du kan købe enten en anden størrelse, farve eller model.

Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så skal du returnere din vare til den enkelte butik, og derefter gå ind på www.lastseasononsale.com og lægge en ny bestilling.

Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare så hurtig som muligt, efter vi har modtaget din vare. En returnering kan tage op til 7-10 hverdage.

RETURNERING

Har du fortrudt dit køb? Du har 30 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget din vare. Inden de 30 dage er gået, skal du have sendt din vare retur til den enkelte butik, som du har modtaget varen fra. Vi gør dig opmærksom på, at du står for betaling af returforsendelsen til de enkelte butikker.

Er du ikke tilfreds med dit køb, er du velkommen til at returnere varen. Du har 30 dages fortrydelsesret og den løber fra den dag du modtagere ordren.

Du kan returnere din ordre inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Hvis du har modtaget flere pakker, begynder de 30 dages returperiode den dag, du modtager pakkerne.

Ved returnering bedes du vedlægge fakturan samt den medfølgende returseddel. Når butikken gar modtaget din mail, vil du modtage en bekræftelsesmail. Beløbet vil blive refunderet til det kort, du har betalt med. Vi gør opmærksom på, at der kan gå 7-9 arbejdsdage for du modtager pengene.

Husk at få en kvittering, når du sender din pakke afsted. Uden en kvittering kan vi desværre ikke refundere en mulig mistet returpakke.

BETINGELSER FOR RETURNERING

 

Du må rigtig gerne prøve varen, som var det i en fysisk butik. Du må dog ikke tage varen i brug, eller bare lige prøve-den-for-en-dag, hvis du pønser på at sende varen retur:

Vores betingelser for returnering:

 • Varerne skal returneres indenfor 30 dage. Denne periode starter fra den dag, du modtager din ordre.
 • Varen skal returneres ubrugt og ubeskadiget
 • Varen skal returneres i original emballage og med mærkater
 • Du skal sende varerne sammen med en udfyldt returseddel

Når butikken modtager din vare, tjekker de den og vurderer om varens stand. Hvis varen ikke overholder vores betingelser,  kan det betyde, at du ikke vil få den fulde pris for din vare tilbage.

RETURPOLITIK

Bemærk venligst at følgende betingelser gør sig gældende for returnering:

Vi tager ikke dine varer retur, hvis de:

 • Har været brugt og vasket
 • Har været udsat for røg
 • Ikke e

For at kunne give dig fuld refundering, skal dine varer returneres

 • i ubrugt stand
 • i emballage med originale prismærker

Vi tager ikke din vare retur, hvis

 • du har taget varen i brug
 • varen viser tegn på slitage
 • varen er beskadiget, men du havde ansvaret for den
 • varens emballage og mærkater mangler

RETURNERING AF DIN VARE

 

Returnering af din ordre:

 • Pak din returvare(r) og gå på posthuset
 • Udfyld en returformular med butikkens returoplysninger (find butikkens returadresse på din faktura)
 • Send din pakke retur til den enkelte butik. Bemærk, du betaler selv for returomkostningerne
 • Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer – dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk.

RETUROMKOSTNINGER

Omkostningerne til returning til den enkelte butik er på egen regning.

Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur . På vores liste over butikker, kan du finde butikkens returadresse, hvor din vare skal sendes retur til. På din faktura i øverste højre hjørne, kan du finde butikkens navn.

Ønsker du at returnere din vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten.

Du skal selv betale for returomkostningerne, og sørge for at pakke varen godt ind. For du bærer risikoen for varen, indtil den er leveret til den enkelte butik.

Butikken sender dig en mail, når de har modtaget din pakke.

REFUNDERING

Refundering sker, når din vare er returneret til butikken. Du vil modtage en email, der bekræfter din refundering, og du kan forvente pengene retur på din konto inden for 7-10 arbejdsdage. Refunderingen sker via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved oprindelig transaktion. Kontakt os, hvis du har brug for oplysninger angående dine tilbagebetaling ved at skrive til info@lastseasononsale.com.

Vi tilbagefører kun til det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Last Season on Sale tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter butikken har modtaget varen og anmodet om tilbagebetaling til den enkelte køber.

 

Så snart din returnering er modtaget, vil du modtage en bekræftelsesmail fra os. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.