Reklamation

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du skal reklamere i “god tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Reklamationen omfatter ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af varen.

Vi gør opmærksom på, at en reklamation af en vare foregår mellem dig og den enkelte butik, som du har købt varen fra. For returnering af reklamationer bør du tage kontakt til den enkelte butik, og sende dem en mail, hvori du beskriver reklamationen af din vare. Vedhæft gerne et eller flere billeder af din vare og skriv dit ordre nummer.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er den enkelte butik, der vil gennemgå din reklamation, og vurdere situationen af reklamationen. Du vil få en mail med afgørelsen af din reklamation, om hvorvidt butikken vil refundere, ombytte, reparere eller finde en anden løsning.

Ønsker du at reklamere over en vare, skal du kontakte den enkelte butik, som du har købt varen fra. Send butikken et billede af varen sammen med en beskrivelse af fejlen eller manglen så detaljeret som muligt.

Når du sender varen retur til butikken, bedes du venligst sende din vare i forsvarlig emballage, samt vedlægge oplysninger om problemet med varen.